Gratis fotograf

Alt om fotografi og udstyr

Generelt

Få dine blommetræer leveret direkte til døren

Hos os finder du et unikt udvalg af blommetræer i forskellige størrelser og former. Vores sortiment spænder fra små kompakte træer, der egner sig perfekt til mindre haver, til mere storslåede varianter, der kan danne en smuk solitær plante. Uanset om du foretrækker gule, røde eller blå blommetræer, har vi sikkert den rigtige løsning til din have. Alle vores blommetræer er nøje udvalgt for at sikre, at du får de sundeste og mest robuste planter leveret direkte til din dør.

Nem og hurtig bestilling online

Bestilling af blommetræer har aldrig været nemmere. Med vores brugvenlige onlinebutik kan du hurtigt og nemt finde og købe de perfekte blommetræer til din have. – Køb dine blommetræer online og få dem leveret direkte til din dør. Hele processen tager kun få minutter, og du kan nyde glæden ved dine nye blommetræer i løbet af kort tid.

Kvalitetsgaranti på alle træer

Hos vores firma garanterer vi kvaliteten af alle de blommetræer, vi leverer direkte til din dør. Hvert eneste træ er omhyggeligt udvalgt og dyrket af vores erfarne planteavlere. Vi sikrer, at træerne er sunde, kraftige og vil trives i dit have. Skulle du mod forventning opleve problemer med et af vores træer, tilbyder vi en fuld refusion eller erstatning uden beregning. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Levering overalt i Danmark

Vi tilbyder levering af blommetræer overalt i Danmark. Uanset hvor du bor, kan du få dine nye blommetræer leveret direkte til din adresse. Vores landsdækkende leveringsservice sikrer, at dine træer ankommer friske og velplejet, så du kan nyde dem i din have eller på din altan. Bestil i dag, og vi sørger for, at dine blommetræer kommer sikkert frem.

Pleje og pasning af dine blommetræer

Når du modtager dine blommetræer, er det vigtigt at plante dem i en veldrænet jord i et solrigt område. Vand træerne regelmæssigt, især i de første år, for at sikre en god etablering. Fjern ukrudt omkring træerne for at undgå konkurrence om næring og vand. Beskær forsigtigt træerne om foråret for at fremme en god vækst og frugtproduktion. Giv træerne en næringsberiget gødning om foråret for at understøtte blomstring og frugtsætning. Med den rette pleje og pasning kan du se frem til en god høst af saftige, velsmagende blommer.

Sådan planter du dit nye blommetræ

Når du modtager dit nye blommetræ, er det vigtigt at plante det så hurtigt som muligt. Vælg en solrig placering med veldræneret jord. Grav et hul, der er dobbelt så bredt som rodklumpen, men ikke dybere. Placer træet i hullet, og fyld op med den opgravede jord. Tryk jorden let omkring stammen for at fjerne luftlommer. Vand træet grundigt efter plantning, og sørg for regelmæssig vanding de første par år, indtil træet er etableret. Giv træet en gang om året en næringsberiget gødning for at sikre optimal vækst og frugtproduktion.

Høst de sødeste blommer i haven

Når dine blommetræer er fuldt udviklede, er det tid til at høste de sødeste og saftigste blommer. For at få den bedste smag, bør du plukke blomsterne, når de er modne og har fået en mørklilla farve. Brug forsigtigt en stige for at nå de øverste grene, og vær omhyggelig ikke at beskadige træet. Opbevar blomsterne køligt og tørt, og brug dem hurtigst muligt for at nyde den fulde friskhed og sødme.

Opbevar og konserver dine blommefrugter

Når du har høstet dine blommefrugter, er det vigtigt at opbevare dem korrekt for at bevare deres friskhed og kvalitet. Opbevar frugterne i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de kan holde sig friske i op til en uge. Alternativt kan du nedfryse frugterne, hvilket forlænger deres holdbarhed betydeligt. Skær frugterne i skiver, fjern stenene, og læg dem på et bagepapir på en bradepande. Sæt bradepanden i fryseren, og når frugterne er frosne, kan du overføre dem til en frysepose eller en lufttæt beholder. På den måde kan du nyde dine blommefrugter hele året rundt.

Inspiration til at bruge dine blommer

Blommer er utroligt alsidige og kan bruges på mange forskellige måder i madlavningen. Prøv at lave en lækker hjemmelavet blommekompot, som du kan servere som tilbehør til vaniljeis eller yoghurt. Du kan også lave en sund og lækker smoothie med blommer, bananer og mælk. Derudover er blommer også perfekte til at lave saftigt hjemmelavet syltetøj, som du kan smøre på dine morgenmadsbrød. Hvis du har overskud af blommer, kan du også tørre dem og bruge dem som snacks eller i bagværk.

Kundetilfredshed er vores topprioritet

Hos Blommetræer.dk sætter vi en stor ære i at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse med deres indkøb. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og leveringsprocesser, så du som kunde kan forvente en gnidningsfri og positiv oplevelse, fra bestilling til levering. Vores erfarne medarbejdere er altid klar til at besvare dine spørgsmål og imødekomme dine ønsker, så du kan være tryg ved at handle hos os. Vi værdsætter din tilfredshed højt og ser frem til at betjene dig.