Bryllupsfotograf København2018-10-09T19:56:23+00:00

Bryllupsfotograf København

Vi sælger ikke skindet før billedet er skudt.

Tror du, du stadig vil kunne huske lyset i det højloftede rum? Den sagte mumlen lige inden dørene gik op. Hjertet der dunkede i brystet. Duften fra blomsterbuketten. Farven på kjolen. Ringen der langsomt gled på fingeren. Og det forseglende kys givet i kærlighed.

Hvad vil du gerne huske, når du ser på de gamle bryllupsbilleder om mange år? Lad en professionel bryllupsfotograf københavn forevige de vigtigste øjeblikke af jeres store dag og vær sikker på, at resultatet er præcis dét du og din partner ønsker jer.

Bryllupsfotograf med kreative og unikke ideer

Alle par er forskellige, og deres kærlighed er unik. Det samme skal jeres bryllupsbilleder være. Inden vi går i gang med arbejdet, taler vi med jer om, hvad I ønsker jer af jeres bryllupsfotografier, og vi kommer gerne med input, råd og ideer. Vores bryllupsfotograf er kreativ og erfaren, I har derfor en bekymring mindre på jeres store dag. 

Hvor længe bliver bryllupsfotografen?

Det er helt op til jer. Fotografen kan blive ved jeres side hele dagen eller blot til vielsen ved kirken. Forløbet kan se således ud: Vi kommer ud og fotograferer før I går ind i kirken og fortsætter under ceremonien.  Efterfølgende tager vi nogle stemningsbilleder samt nogle billeder af brudeparret – eventuelt på en specifik lokation – inden vi igen overlader jer til jeres fest.

Efter festen sætter vi os sammen, og I udvælger og betaler kun for præcis dé billeder, I ønsker at beholde til det nye kapitel i familiealbummet.Gratisfotograf.dk giver jer de visuelle minder, som om 50 år stadig kan bringe sommerfuglene tilbage i maven. Og så har I jo én ting mindre at bekymre jer om midt i alle bryllupsforberedelserne. Selvom titlen på denne side er Bryllupsfotograf København, så kører vi med glæde til andre byer på sjælland.  

bryllupsfotografi af brudepigerne i københavn
KONTAKT OS HER