Din Bryllupsfotograf i København

Se endnu flere bryllupsfotografi hos faste bryllupsfotograf her: sanga.dk

Hvad koster vores bryllupsfotograf?

Vi tilbyder traditionelle bryllupspakker samt vores gratisfotograf.dk koncept pakke, hvor du kun betaler for de antal billeder du ønsker at købe. Det hele afhænger af dit behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os med din forspørgsel – vi er billigere end du umiddelbart tror.

Hvor længe bliver bryllupsfotografen?

Det er helt op til jer. Fotografen kan blive ved jeres side hele dagen eller blot til vielsen ved kirken. Forløbet for en kan se således ud: Vi kommer ud og fotograferer før I går ind i kirken og fortsætter under ceremonien.  Efterfølgende tager vi nogle stemningsbilleder samt nogle billeder af brudeparret – eventuelt på en specifik lokation. Herefter kan vi tage billeder af jeres bryllupsfest, helt frem til brudevalsen.

Såfremt at I har valgt vores koncept pakke, bliver billederne uploadet på nettet. Herefter udvælger og betaler I kun for præcis dé billeder, I ønsker at beholde til det nye kapitel i familiealbummet. Gratisfotograf.dk giver jer de visuelle minder, som om 50 år stadig kan bringe sommerfuglene tilbage i maven. Og så har I jo én ting mindre at bekymre jer om midt i alle bryllupsforberedelserne. 

Brudepiger fotograf københavn

Kontakt Info

Vi sælger ikke skindet før billede er skudt.