Din Erhvervsfotograf i København

Vi sælger ikke skindet før billedet er skudt.

Gratis fotografering sessions – vis din virksomhed fra sin professionelle side. 

Hvad vil du betale for, når du hyrer en erhvervsfotograf til at levere professionelle billeder? Det er ærgerligt at stå tilbage med et ikke helt tilfredsstillende resultat, når fotografen har været forbi virksomheden og nu sender regningen for sit arbejde. Gratisfotograf.dk giver dig sikkerhed for, at netop dén situation ikke skal opstå, når vi retter linsen mod din virksomhed. Vi sender en fotograf ud og tager billeder af din virksomhed og medarbejdere – eller andre aftalte objekter, som kan bruges til presse, hjemmeside mm. Fotografens tid er fuldstændig gratis, og du betaler så efterfølgende kun for de specifikke billeder, du er interesseret i at bruge.

Medarbejderportrætter i København – vis dit unikke team frem

Foruden stemningsbilleder af din virksomhed, så sørger Gratisfotograf.dk også gerne for at tage medarbejderportrætter, der fremstiller dit unikke team fra en professionel vinkel. Vi lytter til din virksomheds ønsker og behov, og kommer også meget gerne med input og ideer til, hvordan vi kan hjælpe med at vise dig og dit team både som en professionel spiller i branchen, men også som den unikke enhed du og dine medarbejdere er på markedet.

Kontakt Gratisfotograf.dk for at tale med vores erhvervsfotograf københavn 

Hvis du gerne vil høre mere om vores bud på professionelle billeder til din professionelle virksomhed, så ring til os på tlf. 71700325

Kontakt Info – Åbent alle dage kl. 09.00 – 21.00

Vi sælger ikke skindet før billede er skudt.

Samarbejdspartnere

Performanze
Bright Media
Zushi Malmø
J Antony CPH
Digital Pro