Erhvervsfotograf i København

Styrk jeres virksomheds hjemmeside og LinkedIn profilbilleder med en ensartet portrætserie. 

Fordi første indtryk betyder alt. 

En potentiel kunde skal føle sig godt tilpas med at vælge jeres virksomhed frem for en anden. At have professionelle billeder giver kunden et godt første indtryk. Vi lytter til din virksomheds ønsker og behov, og kommer også meget gerne med input og ideer til, hvordan du visuelt bliver mest attraktiv. 

Vi tager medarbejderportrætter, der fremstiller dit unikke team fra en professionel vinkel. Det er jeres chance for at imponere kunden og ikke mindst fremtidige gode medarbejder kandidater til virksomheden. Man kan med fordel brug disse billede til alle medarbejders LinkedIn profiler, hvilket giver jer et ensartet image, som styrker jeres brand og virksomhedens online tilstedeværelse. 

Vi sælger ikke skindet før billedet er skudt. 

Det er ærgerligt at stå tilbage med et ikke helt tilfredsstillende resultat, når fotografen har været forbi virksomheden og nu sender regningen for sit arbejde. Gratisfotograf.dk giver dig sikkerhed for, at netop dén situation ikke skal opstå, når vi retter linsen mod din virksomhed. Vi sender en fotograf ud og tager billeder af din virksomhed og medarbejdere – eller andre aftalte objekter, som kan bruges til presse, hjemmeside mm. Fotografens tid er fuldstændig gratis, og du betaler så efterfølgende kun for de specifikke billeder, du er interesseret i at bruge.

Kontakt Gratisfotograf.dk for at tale med vores erhvervsfotograf i København 

Hvis du gerne vil høre mere om vores bud på professionelle billeder til din professionelle virksomhed, så ring til os på tlf.  71 70 03 25

Samarbejdspartnere

Performanze
Bright Media
Zushi Malmø
J Antony CPH
Jordnær