Professionelle Portrætbilleder

Vi sælger ikke skindet før billedet er skudt.

Gratis fotografering sessions – Portrætter til CV og LinkedIn.

Bruger du et billede fra mobilen til til din jobansøgning eller din LinkedIn profil? Så er det højst sandsynligt, at du bliver valgt fra af potentielle arbejdsgivere, allerede inden din ansøgning er blevet læst. Ser din ansøgning, dit cv eller din LinkedIn profil sjusket ud, vil mange virksomheder få det førstehåndsindtryk af dig, og med det samme sortere dig fra. Derfor er det en rigtig god idé at få taget et portrætbillede, der kan bruges i professionelle sammenhænge. Det behøver ikke at være dyrt, og det kan bestemt betale sig, da det vil gavne din jobsøgning. Hos Gratisfotograf.dk betaler du ikke på forhånd. Faktisk betaler du hverken for fotografen eller den tid, han bruger. Du betaler kun for dét eller de billeder, du vælger efterfølgende.

Familieportrætter

Er der tradition for et årligt familiebillede, vil du gerne give dine bedsteforældre et billede af børnebørnene i julegave, eller trænger udsmykningen i stuen til en opgradering? Der er kæmpe forskel på et billede taget med mobilen og et professionelt familieportræt. Opstilling, lys, skygger og en masse andet spiller ind, og du vil med garanti ikke fortryde, at der bliver gjort lidt ekstra ud af det – slet ikke, når det er uforpligtende.

Ved at vælge Gratisfotograf.dk til at tage dit familiebillede, er du sikker på ikke at betale for meget og ikke at blive skuffet. Du betaler nemlig ingenting, før du har set billederne, og du betaler kun for de billeder, du vælger at få. Selve fotograferingen er gratis. Der er mulighed for gratis fotografering både i professionelt studie, i naturen, hjemme i din stue eller et helt fjerde sted efter dit ønske.

Kontakt Info

Vi sælger ikke skindet før billede er skudt.