Videoproduktion København

Professional videoproduktion med gennemsigtige priser

Søger du efter en virksomhed til at producere jeres næste video uden at det skal sprænge jeres markedsføringsbudget? Så er du kommet til det helt rigtige sted.  Vores lave dagspriser betyder ikke, at du går på kompromis med hverken kvalitet eller indhold. I stedet for, har vi blot forsøgt at gøre det så simpelt og nemt som overhovedet muligt for dig som kunde – det tror vi på er vejen frem.

Få flere kunder med videoer

Videomarkedsføring er i stor fremgang, og det stopper formentlig ikke i 2019. Tværtimod har det stigende antal mobile devices, som telefon og tablets været skyld i at alle potentielle kunder kan nåes – uden kæmpe store markedsføringskampagner. Videoer fanger din unikke målgruppe og får dem til at engagere sig på en helt anden måde end hvad billeder og tekst gør.

Vi hjælper meget gerne til med ideudvikling, og er med dig hele vejen til det færdige resultat. Vi producerer primært videomateriale til hjemmesider, events, tv og de sociale medier – ikke mindst Facebook videomateriale. Vi har stor erfaring indenfor reklamefilm, profilfilm, produktvideoer, corporate videoer, undervisningsmateriale samt dronevideoer. Så tøv endelig ikke med at kontakte os i kontaktformularen nederst på siden eller via telefonnummeret 71700325.

Med vores super redigering er du sikker på at du får et billede udover det sædvanlige. Vi sørger for at dit billede får ekstra wow factor, samtidigt med at det hele ser naturligt ud.  Super redigering koster 199 kr pr billede medmindre at denne service er inkluderet i en pris pakke (fx bryllupspakken)

Herunder kan du se forskellen på billederne med og uden super redigering

Fotograf KøbenhavnFotograf København
Fotograf KøbehavnFotograf Købehavn

Kontakt os via formularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.